Laga en ny maträtt per vecka i åtta veckor – 1/8

10 Jun

Vi har lagat Pulled pork! Man tar en fläskbit, slänger in den med massa kryddor och tjafs på i ugnen och låter den stå där i 6 timmar (eller i vårt fall 11 timmar eftersom ugnen hade slocknat och det tog oss 5 timmar att komma på det…), sen sliter man isär köttet med ett par gafflar och låter vätskan koka in i köttet.

Det ser ut ungefär såhär innan vätskan fått koka in

Sjukt gott att äta med bara vitt bröd till, eller vad man nu tycker är gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s