Laga en ny maträtt per vecka i åtta veckor – 2/8

25 Nov

Igår lagade jag jordärtskockssoppa med trattkantareller och äppelmust som serverades med stekta brysselkålsklyftor och bacon. Det var gott, inte så gott som jag trodde det skulle vara för äppelmusten tog över lite för mycket. Det var en såndär soppa som passar superbra som en liten aptitretare, där man äter kanske tre matskedar, men inte som en hel maträtt. Dessutom var det nog den fulaste soppan jag någonsin gjort. Mörkbeige med brungrå små prickar i. Den såg väldigt mycket snyggare ut på bilden till receptet:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s